Over ons

Breng de inspiratie van uw ontwerp tot leven. Kom langs om ons bijzondere collectie te zien en aan te raken die we met de hand hebben geselecteerd uit de hele wereld. Overleg met onze adviseurs om de perfecte oplossing voor uw huis of project te vinden.

Natuursteen producten aanbieden voor een aantrekkelijke prijs en vertrouwde kwaliteit,  dit is vanaf de start van ons bedrijf in 2019 de belangrijkste doelstelling geweest. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en de mooiste producten.Wij stellen ons assortiment samen door goed te luisteren naar onze klanten, de trends te volgen en onze contacten met leveranciers over de hele wereld zorgvuldig te onderhouden.

Onze kwaliteit

Elk product dat wij kopen, moet een gedetailleerde inspectie ondergaan voordat het naar Silken Stone en uiteindelijk naar onze klanten wordt verzonden. 

Onze Leveranciers

Wij werken alleen met de beste leveranciers. Onze leveranciers moeten zich houden aan dezelfde ethische normen en kwaliteitsnormen die we van onszelf verwachten.

Onze klanten

Silken Stone heeft verschillende klanten, zowel ontwikkelaars en ontwerpers. De ervaring die wij creëren terwijl wij de klant door het selectieproces leiden, zijn de essentie van Silken Stone.

Alleen met de allerbeste leveranciers over de hele wereld worden samen mee gewerkt en onze prijzen behoren altijd tot de meest concurrerende.

©SILKENSTONE 2020 • KVK 76702995 • BTW NLB01860760662